Andris-Máté
 
Be kell vallanom valamit! Gyengém a kék szem... márpedig mostani házigazdáinknál volt belőle bőven! Persze fejenként kettő, de összesen négy, hogy pontos legyek! :)
Amikor megérkeztünk Máté édesdeden aludt kis babapihenőjében. Hjaj..egy alvó baba láttán mindig elolvadok, tehát nem álltuk meg, hogy ne kapjuk lencsevégre. Persze a gép kattogása és a nagy sürgölődés- forgolódás zajaira felébredt és kíváncsian figyelni kezdett bennünket.

Andris komoly kis fiatalember. Nagyon kedvesen és főként türelemmel fogadta, hogy pillanatok alatt átrendeztünk néhány bútort, átöltöztettük, pózoltattuk, sőt az udvaron még rolleroznia is kellett, úgy kb. 20 kört! Szóval, nem semmi a srác állíthatom...és hát a fotókon csupa elegancia! Nekem a kedvencem, a kalapos kép, szerintem nagyon édes.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr102474834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

napsugaram.com blog

"Mindenki gyermekkorában van egy kert, egy elbűvölő hely, ahol a színek sziporkázóbbak, a levegő lágyabb és a reggelek illatosabbak, mint bárhol máshol."

Elizabeth Lawrence

süti beállítások módosítása